Carotare bazin apa – TUNELE BRASOV

Operatiunea de carotare bazin apa a fost controlata si supravegheata de operatorii nostri specializati in astfel de lucrari. S-au executat carotari cu diametrul de ф500 mm pe o lungime de 2,5 m la sistemul de supraplin al barajului de colectare apa din Sacele, Judetul Brasov.

Perforarea diamantata utilizata este o modalitate de executie nu doar performanta, ci si economa si eficienta. Apa pe care o folosim in procesul de gaurire este colectata de un dispozitiv captator.

Noile sisteme de perforare diamantata nu produc socuri sau vibratiiau o precizie ridicata a procesului de perforaretimp scurt de executie, iar  armatura nu mai prezinta niciun fel de impediment.

Detinem o gama completa de utilaje de perforare diamantata si echipamente de executie optimizate. Specialistii nostri executa carotarile fara a fisura in vreun mod zona perforata. Fara vibratii si fara zgomot, gaura se realizeaza perfect conturata si fara sa lase in urma vreo urma de praf.

Exigentele sporite in instruirea angajatilor nostri au determinat ca in prezent firma noastra sa reuneasca profesionisti, adepti ai calitatii si ai promptitudinii in respectarea termenelor de finalizare a lucrarilor.

Daca aveti nevoie de carotare bazin apa, trimiteti-ne comanda dumneavoastra la adresa de mail: davianexpert@yahoo.com sau ne-o puteti comunica telefonic la numarul: 0761.323.792. Unul dintre operatorii nostri va va prelua instant comanda si veti beneficia de oferta noastra de pret personalizata. Garantam seriozitate, o executie rapida, servicii prompte si oferta de pret mult mai mica decat cele disponibile in acest moment.

http://carotare-beton.ro

Taieri beton cu fir si disc diamantat
Logo