fbpx

Carotare bazin apă – TUNELE BRAȘOV

Operațiunea de carotare bazin apă a fost controlată și supravegheată de operatorii noștri specializați în astfel de lucrări. S-au executat carotări cu diametrul de ф500 mm pe o lungime de 2,5 m la sistemul de supraplin al barajului de colectare apă din Săcele, Judetul Brașov.

Perforarea diamantată utilizată este o modalitate de execuție nu doar performantă, ci și economă și eficientă. Apa pe care o folosim în procesul de găurire este colectată de un dispozitiv captator.

Noile sisteme de perforare diamantată nu produc șocuri sau vibrațiiau o precizie ridicată a procesului de perforaretimp scurt de execuție, iar  armatura nu mai prezintă niciun fel de impediment.

Deținem o gamă completă de utilaje de perforare diamantată și echipamente de execuție optimizate. Specialiștii nostri execută carotările făra a fisura în vreun mod zona perforată. Fără vibratii și fără zgomot, gaura se realizeaza perfect conturată și fără să lase în urmă vreo urmă de praf.

Exigențele sporite în instruirea angajaților noștri au determinat ca în prezent firma noastră să reunească profesioniști, adepți ai calității și ai promptitudinii în respectarea termenelor de finalizare a lucrărilor.

Taieri beton cu fir si disc diamantat
Logo