fbpx

Despre noi

Despre noi

TAIERI PROFESIONALE IN BETON 

Davian Expert este prima societate cu capital privat românesc care are experiența recunoscută atât la nivel național, cât și internațional. Realizam taieri profesionale in beton folosind tehnica diamantată.

Deținem cele mai avansate utilaje de tăiere, decupare și perforare în orice structură din beton armat. Executăm lucrarea folosind cea mai noi echipamente de pe piață și dispunem de o logistică performantă pentru a oferi servicii la standarde înalte de execuție.

În cadrul lucrărilor pe care le realizăm asigurăm autonomie electrică și alimentare cu apă prin echipamente proprii cu pompe hidrofor, generatoare trifazice și monofazice. Deținem propriul atelier pentru reviziile și recondiționarea permanentă a utilajelor din dotare.

Principalul nostru scop este acela de a le oferi clienților noștri cele mai eficiente servicii și siguranță. De aceea, tehnologia avansată și echipamentele sigure, performante pe care le utilizăm ne permit realizarea operațiunii de tăiere a betonului în profunzime și pe distanțe întinse, cu o viteză foarte mare.

Luati legatura cu noi folosind formularul de contact CLICK AICI

COLABORATORI

Colaborăm cu TYROLIT și HILTI – unii dintre cei mai importanți furnizori mondiali pentru achiziționarea celor mai performante utilaje. Pe langă furnizorii principali, colaborăm și cu o serie de alți furnizori în vederea înnoirii permanente a liniei tehnologice pe care o deținem: STIHL, BOSCH, MAKITA, HUSQVARNA.

+3000 clienți

ne-au acordat Încrederea lor pentru taieri profesionale in beton

+20 ani experiență

din anul 2000 suntem pe piața internațională și din anul 2008 pe cea din România

Portofoliu clienți

English EN Romanian RO
Taieri beton cu fir si disc diamantat
Logo