fbpx

PORR CONSTRUCT – Autostrada Sebeș-Turda

S-au executat lucrări de perforare asfalt autostrada folosind tehnologie cu carotă diamantată de diametru 22 mm. Lucrările s-au realizat pe autostrada Sebeș-Turda, în colaborare cu PORR CONSTRUCT.

Noile sisteme de perforare diamantată nu produc șocuri sau vibrațiiau o precizie ridicată a procesului de perforaretimp scurt de execuție, iar armătura nu mai prezinta niciun fel de impediment. Utilizăm carote diamantate de cea mai înaltă calitate pentru a realiza perforare asfalt autostrada. Carotarea este o metodă eficientă și rapidă de a crea deschideri pentru instalații sau alte scopuri în structuri din beton, asfalt sau caramida.

Perforarea diamantată utilizată este o modalitate de execuție nu doar performantă, ci și economă și eficientă. Apa pe care o folosim în procesul de găurire este colectată de un dispozitiv captator.

Carotare Beton în Bucuresti si în toata tara

 Suntem disponibili pentru proiecte de carotare beton atât în București, cât și în întreaga țară. Echipa noastră mobilă și bine pregătită este gata să se deplaseze pentru a vă oferi serviciile noastre oriunde aveți nevoie.

Avem cunoștințe solide în domeniul carotării și folosim echipamente de înaltă calitate pentru a asigura rezultate excelente. Oferim servicii de carotare atât pentru pereti, cât și pentru placi, parapeti, autostrazi, grinzi, bazine de apa, etc.

Perforarea cu tehnică diamantată oferă numeroase avantaje, printre care:

  1. Precizie și Calitate: Datorită segmentelor de diamant extrem de dure, perforarea diamantată oferă o precizie excelentă în crearea găurilor sau a tăieturilor în beton. Rezultatele sunt uniforme și de înaltă calitate.

  2. Viteză și Eficiență: Tehnica diamantată este rapidă și eficientă. Echipamentele și uneltele de perforare cu diamante permit finalizarea proiectelor mai repede decât alte metode, economisind timp și resurse.

  3. Minimizarea Vibratiilor și Zgomotului: Diamantul este un material excelent pentru absorbția vibrațiilor și reducerea zgomotului în timpul procesului de perforare. Acest lucru face ca tehnica diamantată să fie mai puțin intruzivă și mai puțin perturbatoare pentru mediul înconjurător.

  4. Durabilitate: Segmentele de diamant sunt extrem de rezistente la uzură și pot rezista la numeroase tăieturi sau carotări fără a-și pierde eficacitatea. Acest lucru face ca echipamentele cu diamante să fie investiții durabile.

  5. Flexibilitate: Tehnica diamantată poate fi folosită pentru a crea găuri sau tăieturi de diverse dimensiuni și forme, în funcție de necesitățile proiectului. Este versatilă și poate face față unei game variate de aplicații.

Suntem lideri în domeniul carotării și perforării în beton și ne mândrim cu servicii de cea mai bună calitate. Contactați-ne la numarul 0761 323 792 sau pe email davianexpert@yahoo.com pentru a afla cum vă putem ajuta cu proiectul dvs. de carotare beton. Echipa noastră dedicată este pregătită să vă ofere soluții profesionale și eficiente pentru orice nevoie de carotare sau perforare în beton.

Urmăriți-ne activitatea și pe social media:

Taieri beton cu fir si disc diamantat
Logo