PORR CONSTRUCT – Autostrada Sebes-Turda

S-au executat lucrari de perforare beton in parapeti folosind tehnologie cu carota diamantata de diametru 22 mm. Lucrarile s-au realizat pe autostrada Sebes-Turda, in colaborare cu PORR CONSTRUCT.

Perforarea diamantata utilizata este o modalitate de executie nu doar performanta, ci si economa si eficienta. Apa pe care o folosim in procesul de gaurire este colectata de un dispozitiv captator.

Sistemul de perforare beton

Noile sisteme de perforare diamantata nu produc socuri sau vibratiiau o precizie ridicata a procesului de perforaretimp scurt de executie, iar  armatura nu mai prezinta niciun fel de impediment.

Dotati cu o gama completa de utilaje de perforare diamantata si echipamente de executie optimizate, specialistii nostri executa carotarile fara a fisura in vreun mod zona perforata. Fara vibratii si fara zgomot, gaura se realizeaza perfect conturata si fara sa lase in urma vreo urma de praf.

Operatiunea de perforare beton este controlata si supravegheata de operatorii nostri specializati in astfel de lucrari. Exigentele sporite in instruirea angajatilor nostri au determinat ca in prezent firma noastra sa reuneasca profesionisti, adepti ai calitatii si ai promptitudinii in respectarea termenelor de finalizare a lucrarilor.

Contactati-ne pentru o lucrare de perforare beton

Daca doriti ca lucrarea dumneavoastra sa fie realizata la un standard de executie cat mai ridicat, trimiteti-ne comanda dumneavoastra la adresa de mail: davianexpert@yahoo.com sau ne-o puteti comunica telefonic la numarul: 0761.323.792. Unul dintre operatorii nostri va va prelua instant comanda si veti beneficia de oferta noastra de pret personalizata. Garantam seriozitate, o executie rapida, servicii prompte si oferta de pret mult mai mica decat cele disponibile in acest moment.

http://perforari.ro

Taieri beton cu fir si disc diamantat
Logo