fbpx

Taiere Beton cu Disc Diamantat

 Servicii de taiere beton cu disc diamantat! Contact 0761 323 792

Experiența pe piața internațională, cât și pe cea din România, portofoliul de clienți și exigențele sporite în executarea ireproșabilă a comenzilor pe care le preluam, ne-au clasat în momentul actual în calitate de lideri în domeniul tăieri în beton armat cu tehnologie diamantată.

Cea mai avansată metodă de tăiere a betonului – tehnica tăiere cu disc diamantat – are avantajul unei mari flexibilități, iar firma noastră ofera cel mai bun raport cost pe metru de tăiere. În funcție de complexitatea lucrării, oferim soluții excelente pentru tăierea și decuparea optimă a structurilor din beton.

Lucrările specifice de tăiere beton cu disc diamantat executate de specialiștii Davian Expert sunt:
  • tăiere beton uși și ferestre;
  • tăiere diafragma beton;
  • tăiere pardoseală beton;
  • tăiere pereți beton;
  • tăiere placă beton cu susținere;
  • tăiere structură beton;
  • tăiere scări beton;
  • tăiere stâlpi beton;
  • tăiere grinzi beton;
  • tăiere rosturi dilatare în pardoseală industrială.

Datorită apei pe care o folosim în procesul de tăiere beton și care se poate capta prin diverse tehnici adaptate la condițiile specifice locului de execuție, tehnologia cu disc diamantat asigură un finisaj neted și reduce substanțial praful lăsat în urma intervenției.

Putem opera atât tăiere beton pe verticală, bune pentru deschideri și alte diverse modificări ale unor structuri existente, cât și pe orizontală, bune pentru lărgiri goluri, tăiere planșee, secționare, decupare, pavaje, șanturi. Pe suprafața ce urmează a fi tăiata, se fixează o șină, iar pe aceasta se montează capul de tăiere, care se poate deplasa pe orizontală sau pe verticală. Capul de tăiere se echipează cu un disc diamantat care taie cu o viteză de rotație foarte mare. Discul efectuează tăierea în beton sau zidarie prin treceri succesive.

Mașinile de tăiere cu disc diamantat sunt compuse din elemente ușor de asamblat. Acestea pot fi montate aproape oriunde, chiar și în zone sau spații greu accesibile. Discul poate tăia până la adâncimi de 930 mm.

Operațiunea de tăiere cu disc diamantat a betonului este supravegheată și controlată în permanență de către operatorii noștri specializați și calificați în execuția acestei metode. Echipa noastră este compusă din profesioniști în tăiere și decupare structuri beton, foarte bine pregatiți și autorizați în utilizarea mașinilor și a echipamentelor de protecție. 

Puteti lua legatura cu noi prin telefon: 0761 323 792 sau prin email: davianexpert@yahoo.com.

English EN Romanian RO
Taieri beton cu fir si disc diamantat
Logo